Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Algemeen

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle online diensten die door Weekend Products BV verstrekt worden en alle mogelijke verkeer via e-mail en nieuwsbrieven. Alle informatie op de website van Weekends Products BV mag enkel gedownload worden voor informatieve privé-doeleinden. Elk ander gebruik is verboden. Door de website te gebruiken of een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met de juridische bepalingen. Als u vragen of opmerkingen heeft, kan u contact met ons opnemen via de vermelde contactgegevens (zie artikel 1). Op de Algemene voorwaarden van Weekend Products BV is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken te Gent bevoegd.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Weekend Products BV
Priorijstraat 1
9950 Waarschoot België
wknd@weekendproducts.be
Ondernemingsnummer 0460.307.560

Artikel 3 - Aanleveren logo’s

De logo’s dienen via email wknd@weekendproducts.be in vectorbestand aangeleverd te worden.
Als je niet over de juiste bestandsformaten beschikt, kun je het beste de bedrijven in kwestie vragen deze op te vragen bij hun ontwerpbureau of de maker van het logo.
Indien de logo’s niet in het correcte bestand aangeleverd worden kunnen er extra kosten aangerekend worden.
OPGELET! Als je logo's gebruikt van bedrijven die jou niet sponsoren, dan is het gebruik ervan jouw eigen verantwoordelijkheid.

Artikel 4 - Aanpassing aangevraagde ontwerp

Lijst uw aanpassingspunten duidelijk op en geef deze zoveel mogelijk samen door.
Bij aankoop van een semi-gepersonaliseerd product kan het ontwerp 2x aangepast worden.
Bij aankoop van een 100% gepersonaliseerd product kan het ontwerp 4x aangepast worden.
Wil je nog extra aanpassingen doen, dan kan dat mits een extra kost van 15 euro + btw per aanpassing.
Eens de klant akkoord gegaan is voor productie kan het ontwerp niet meer aangepast of geannuleerd worden.

Artikel 5 - Verantwoordelijkheid klant

Eens wij na het ontvangen van de opdracht van start zijn gegaan met het ontwerp kan de bestelling niet meer kosteloos geannuleerd worden.
De klant is verantwoordelijk voor de doorgegeven info zoals motor model, bouwjaar en de gewenste specificaties.
De consument dient de drukproef zelf te controleren, in geval van fouten (wanneer deze ook op de drukproef staan) is de klant hier zelf verantwoordelijk voor.

Artikel 6 - Betaling

Voor op maat gemaakte producten wordt vooraf betaald, omdat ze niet kunnen worden geretourneerd.
De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
Bij wanbetaling door de consument heeft de ondernemer, behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen. Indien er extra kosten bijkomen moeten deze binnen de 28 dagen na de levering betaald worden.

Artikel 7 - Levertermijn

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging van de zending, het opgeven van een fout afleveradres of het afwezig zijn op het aflevermoment door koerierdienst.
Onze levertermijnen zijn te zien via deze LINK.

Artikel 8 - Verzending of ophaling

Bestelling boven het bedrag van 150 euro worden de producten gratis verzonden, bij een bestelling van een lager bedrag kunnen er verzendkosten in rekening gebracht worden.
De producten kunnen ook afgehaald worden bij WKND in het hoofdkantoor of op een afgesproken MCLB Motocross wedstrijd.
Bij afspraak op de wedstrijd dient de klant zelf de gekochte goederen op te halen aan de WKND standplaats.
Als deze na 2 weken niet door de klant opgehaald zijn, worden deze op kosten van de klant naar het opgegeven adres verzonden.

Artikel 9 - Gebruik voor social media en reclame

Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden geeft u Weekend Products BV de toestemming om foto’s of digitale voorbeelden van uw producten met uw sponsorlogo’s of naam te gebruiken voor reclamedoeleinden of social media posts.

Artikel 10 - WKND Logo's

De WKND logo’s staan op de gepersonaliseerde producten als merk en kwaliteitslabel. Er wordt geen korting gegeven voor het plaatsen van onze logo’s of emblemen.
Onze logo’s emblemen of slogans mogen niet door andere partijen zonder onze toestemming gebruikt worden of op andere producten gebruikt worden die niet door ons gemaakt of verkocht zijn.

Artikel 11 - Maten

De klant is verantwoordelijk voor de doorgegeven maten van de bestelde kleding.
De maat kan bepaald worden via onze WKND maattabel.
De kleding is gepersonaliseerd en kan niet teruggenomen worden door Weekend Products BV wanneer de fout bij de klant ligt.

Artikel 12 - Copyright

Al onze ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden nagemaakt of gekopieerd. Als dit toch gebeurt, wordt u aansprakelijk gesteld.